Inloopdouche en badkamer in Rotterdam

Rachid heeft bij ons twee klussen gedaan in een moordend tempo, zeer vakkundig, snel en voor een uitstekende prijs. Van ons krijgt hij een tien!
Hij denkt mee en is een vriendelijke, goedlachse man die niet snel van zijn stuk te krijgen is. Daarnaast weet hij waar hij mee bezig is.

De eerste klus die hij heeft uitgevoerd was het maken van een inloopdouche in een kleine ongebruikte ruimte. Hij heeft het plafond gestut en verlaagd, muren betegeld, de vloer keurig aflopend naar het doucheputje betegeld en douchedeuren, badkamerkastjes en handdoekhangers opgehangen. Ook de elektriciteit en de afvoeren e.d. zijn door hem aangelegd.

De tweede klus betrof het vernieuwen van de badkamer inclusief het verhelpen van een hardnekkige lekkage onder het bad. Er is een nieuw bad geinstalleerd, een nieuwe wastafel, muren zijn gestukd en gedeeltelijk betegeld, en de leidingen zijn vervangen. Alles ziet er strak en professioneel uit. Dit bedrijf is een aanrader!Mochten wij weer wat in huis te doen hebben, dan benaderen we ze weer.

×

U kunt niet meer reageren.